Shop podľa Kategórií

Hiseeu 1080P WiFi IP Kamera PTZ 5x Optický Zoom Speed Dome Kamery Vonkajšie Nepremokavé 2mp CCTV 2 Way Audio Onvif

Novinka

€46.08

Vyberte Loď z ruštiny/Španielsko skladu budú bez dane colný. Ruský sklad iba loďou na lokálnu adresu. Španielsko skladu môže loď na Miestnej (s výnimkou Kanárskych Ostrovov) a pod krajinách:Portugalsko, Francúzsko, Nemecko, Taliansko, Rakúsko, Luxembursko, Holandsko, Belgicko, česká Republika, Dánsko, Maďarsko, Poľsko, Slovinsko, Slovensko.

Hlavné Funkcie

1. Rozlíšenie: Full HD 1080P, 1920*1080pixel ; 2. Objektív: 2.8 mm - 12 mm, 5X Optický Zoom Automatické Zaostrovanie ; 3. PTZ Rotujúce: Pan : 0~320 stupňov Naklonenia : 0~90 stupňov; 4. Bezdrôtové Protokoly: Podpora 2,4 GHz (802.11 b/g/n)150Mbps, nepodporuje 5 ghz Wifi; 5. Sieťové Rozhranie: RJ45 10/100MB Ethernet rozhranie. (káblové Režim) 6. Podpora Sieťový protokol: HTTP,UDP,SMTP,FTP,DHCP,DNS,NTP,UPnP. 7. 4 KS IR LED Pole: IR-Cut Nočné Videnie Vzdialenosť až 30 m; 8. Nepremokavé IP66: vhodné pre indoor/outdoor,-20°C~+50°C,

5X Optický Zoom Automatické Zaostrovanie Objektívu

Fotoaparát je s 2,7-13.5 mm, 5X Optický Zoom, Auto Focus Objektív vám pomôže zachytiť aj najmenšie detaily bez zníženia kvality videa.

Pan Tilt Otáčania

Horizontálne: 0~320 Stupňov, Vertikálny: 0~90 Stupňov. Diaľkové ovládanie fotoaparátu,Vidieť kdekoľvek a akékoľvek údaje,ktoré chcete, bez mŕtvom uhle.

Jasné, Day & Night Vision

Vybavené IR led svetlá,až 30 metrov nočné videnie vzdialenosť

Detekcia pohybu a Alarm

Keď je detekovaný pohyb,bezpečnostné kamery budú odoslané reálnom čase pohyb upozornenie na váš telefón, aplikácie,e-mail a záznam na sd kartu.

Audio In a Out Fotoaparát

Hiseeu vonkajšie bezpečnostné wifi funkcií fotoaparátu obojsmerné audio stream cez zabudovaný mikrofón a reproduktor. Bez ohľadu na to, ako ďaleko sa môžete, môžete hovoriť s dodaním človeka, ako sa vysporiadať s balíka.

H. 265+ PTZ, WIFI, Fotoaparát

H. 265+ štvorhra kódovanie účinnosť v porovnaní s jeho predchodcom H. 264. To znamená, H. 265+ video šetrí okolo 50% prenosovú rýchlosť na rovnakú kvalitu kódovania.

Podpora Onvif

Kompatibilné s treťou stranou KAMEROVÝ Systém

IP66 Nepremokavé wifi kamera používa pre outdoor & indoor

Je odolný proti poveternostným vplyvom a IP66 osvedčenou funguje dobre aj v drsných podmienka,č strach na sneh,dážď alebo teplo.

Podpora až 128 GB TF Karty Ukladací priestor pre Nahrávanie

P2P, Diaľkové Monitorovanie Kedykoľvek a Kdekoľvek

Stiahnuť bezplatnú aplikáciu "ICSee" na vašom smartphonu (iOS alebo Android), a vychutnať si štyri kamery simultánne zobrazenie na app. Môžete zobraziť live zábery na iCSee alebo XMEYE APP

Ľahký prístup s pár krokov

Bezdrôtový WIFI a Káblové pripojenie na Ethernet Kábel

Duálny Režim Pripojenia Podpora wireless 2,4 GHz wifi prenos a Káblové pripojenie Kábla Ethernet prenosu.(5 ghz pripojenie wifi nepodporuje)

WIFI a Kamerou Zobraziť

Čo je v krabici ?

1 x 1080P Dome IP Kamera, 5X Optický Zoom 1 x 3m 12V 1A Napájací Adaptér pre Kameru 1 x 1 m Kábel siete Ethernet 1 x Skrutkovač 1 x Vankúš Hubovité 1 x užívateľská Príručka Niektoré Skrutky ** TF Karty je Voliteľné **

Láskavo Poznámka: zašleme vhodný konektor typu podľa rôznych krajín

Kupujúci Skúsenosti

Zásielky 1.Normálne sme sa tovar poslať do 1-3 pracovných dní po platbe je overená www.amtras.sk. 2,Ak si vyberiete expresné zásielky a vaša adresa je definovaný ako vzdialenej oblasti, Fedex /DHL/TNT/EMS, budete musieť zaplatiť navyše $35 diaľkové expedičný poplatok.Alebo prosím, dajte nám nové inú adresu, ktorá nie je vzdialená.Vzdialenej plochy kontrola cez odkaz www.amtras.sk/store/product/Freight-supplement-One-dollar-each/1500556_32853929479.html 3,skontrolujte Prosím vašu adresu a kontaktné číslo je správne,skontrolujte predovšetkým svoje psč a mesto je správne informácie ,v opačnom prípade vašu zásielku nebude lode von . Záruka Jeden rok záruka na všetky výrobky, všetky jednotky, ktoré dokazuje, chybné počas záručná doba platnosti bude opravený bez poplatku pre diely alebo vymeniť. Koncový užívateľ je zodpovedný za všetky prepravné poplatky .Záruka sa nevzťahuje na akékoľvek náhodné, náhodné alebo následné škody vyplývajúce z používania. Spätná väzba&Rating vážime si vášho podnikania výrazne. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte nám Pozitívnu spätnú väzbu a 5 Hviezdičiek hodnotenie. Vaše uznanie bude nás viac veria na rozvoji nášho podnikania a vás slúžiť lepšie. Ak nie ste spokojný z akéhokoľvek dôvodu, prosím, neváhajte kontaktovať nás, komunikácia je oveľa efektívnejšie, než otvorení sporu.Náš služby zákazníkom a technickú podporu, budú sa snažiť ponúknuť vám spokojní riešenie.

Štítky: ochrana bezpečnostné kamery, fotoaparát b ez p e, kamera ptz, tptek ptz kamery, fotoaparát reolink, fotoaparát onvif, kamera ip hiseeu, ip kamery, dahua poe, fotoaparát, wi fi.

1080P WIFI PTZ IP Kamera Mini Dome IP Kamery
Číslo Modelu WHD702A
Zdroj Napájania Normálna
Senzor CMOS
Uhol Pohľadu 65°-120°
Pripojenie IP/Bezdrôtové Siete
farba Biela
Napájanie(V) DC 12V
Video Kompresný Formát H. 265
Minimálne Osvetlenia(Lux) 0.01 Lux
Kompresia videa H. 265 PTZ IP Kamera
Sieťové Rozhranie Wi-Fi/802.11/b/g
Na Stenu Bočné
Špeciálne Funkcie Vodotesný / Odolný Proti Poveternostným Vplyvom
Príkon(W) 12W
Snímač Značky Sony
Štýl Dome Kamera
5X Optický Zoom 5x Optický Zoom PTZ Bezdrôtové IP Kamery
Bezpečnostné IP Kamera Sieťová Kamera CCTV
Pôvod CN(Pôvodu)
Objektívu (mm) 2.8-12mm
Názov Značky Hiseeu
High Definition 1080P(Full-HD)
Skladovanie Slot Podpora Až 128 GB TF karty
Horizontálne Roating 0°-320°
Vertikálne Roating 0°-90°
Megapixelov 2MP
Uhol Pohľadu 120°
Aplikácie ak si chcete zobraziť vzdialenú iCSee/XMEye
Inštalácia Bočné
Rozmery (L x W x h)(mm) AKO PICUTRE
Podporované Mobilné Systémy ios
Druh IP Kamery
TF Karta ŽIADNE
Audio Výstup 1CH RCA
ONVIF CCTV Kamery Práca s treťou stranou kamerový systém
Obojsmerné Audio Audio In & Out WIFI Kamera
Alarm Akcia Miestne Alarm
Technológia Infračervené
obrazový Senzor 1/2.7" CMOS Bezpečnostné Kamery
Podporované Operačné Systémy windows 8
IP66 Nepremokavé Vonkajšie Dome WIFI, Fotoaparát
IR Vzdialenosť(m) Až 40m

Napísať recenziu

Hiseeu 1080P WiFi IP Kamera PTZ 5x Optický Zoom Speed Dome Kamery Vonkajšie Nepremokavé 2mp CCTV 2 Way Audio Onvif

Hiseeu 1080P WiFi IP Kamera PTZ 5x Optický Zoom Speed Dome Kamery Vonkajšie Nepremokavé 2mp CCTV 2 Way Audio Onvif

Súvisiace produkty
Produkt bol pridaný do zoznamu porovnávať