Shop podľa Kategórií

Ženy Diamond Popruh Pre Apple Hodinky Kapela 44 mm 40 mm Series 5 4 38 mm 42mm Nehrdzavejúcej Duševné Ocele Odkaz Náramok Pre iWatch 3 2 1

Novinka

€12.28

Funkcie:

1.Veľkosť:Ideálna pre Apple Hodinky kapela 38mm/42mm/40 mm/ 44 mm , Séria 5 4 3 2 1 .

2.Materiál: Vyrobený premium vybraných 316L nerezovej ocele, kovu.

3. Jedinečné Umelecké a Ležérny Štýl dizajnu, aby popruh viac krásne, svetlé, luxusné

4.Ideálny pre prácu a elegantné príležitostiach. Prináša vám množstvo komplimentov.

5.ĽAHKO zmeniť VEĽKOSŤ: Otvoriť "Skladacia Spona Odkazy' pomocou prsta. Odstrániť jeden alebo viac na zmenu veľkosti. Žiadny nástroj je potrebné.

6. To je veľký dar voľbou pre deň matiek, Deň svätého Valentína, deň Vďakyvzdania, Vianoce, Výročie Svadby a Narodeninám.

7. ak máte akýkoľvek problém,prosím, kontaktujte nás prvá čas ,budeme riešiť s vami ,tešíme sa na vaše objednávky,Najlepšie želanie pre vás!

Balenie obsahuje:

1* Kovové hodinky band (nemusia zahŕňať watch)

Spätná väzba 1.Spoliehame na naše www.amtras.sk povesť a spokojnosť zákazníka uspieť,Preto,váš názor je pre nás veľmi dôležité,prosím zanechať dobrý nám spätnú väzbu, ak sa dostanete spokojní s našimi tovar a služby. 2.ak máte nejaké otázky alebo problém o vašej objednávky,prosím, kontaktujte nás namiesto dať negetive spätnú väzbu a sporov,odpovieme vám čo najskôr a čo bude v našich silách vyriešiť problémy. 3.Staráme sa o našich vážených zákazníkov,a bude vždy sa snažím pomôcť. Shippment 1.Budeme poslať balík do 12 hodín od vašej platby. A podľa vašej krajiny, vybrať najlepšie doprava. 2.Neváhajte nás Kontaktovať s akoukoľvek otázkou,ponúkneme vám uspokojujúcu odpoveď.

Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali? 1.Pre veľkoobchodných zákazníkov,sme si vám ponúknuť veľkoobchodné ceny a expresná doprava zadarmo (E. g DHL,EMS,Fedex...), ktoré dodacia lehota je približne 3-7 dní (Okrem v odľahlých oblastiach). 2.Pre drop shipping zákazníka,budeme odosielať tovar zákazníkom priamo a nebude sa dať všetky naše informácie v balení.

Štítky: apple hodinky kapely blink diamond, iwatch 5 kapela 44 mm milan, apple hodinky kapela piel azul, čierne športové slučky, apple hodinky oceľové náramky odkaz, reťazí náramok z nerezovej ocele, iwatch 5 kapela 44 mm marvel, apple hodinky metalová kapela striebro, tp sledovať band, apple hodinky z nerezovej ocele náramok.

Model pre apple hodinky série 4 3 2 1
Veľkosť 1 pre apple hodinky kapela 38mm
Farby silver/black/Retro gold/pink Rose
Charakteristika Ušľachtilý, extravagantné, elegantný
Veľkosť 2 pre apple hodinky kapela 40 mm
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky Beiziye
Kapela Dĺžka 20 cm
stav Nové značky s
Doprava Zadarmo Podpora
Materiály Vysoká Kvalita Sainless Ocele
Veľkosť 4 Pre apple hodinky kapela 44 mm
Kapela Druh Materiálu Z Nehrdzavejúcej Ocele
Veľkosť 3 pre apple hodinky kapela 42mm
Číslo Modelu pre apple hodinky 44 mm 40 mm 38 mm 42mm
Spona Typ kovové pracky

Napísať recenziu

Ženy Diamond Popruh Pre Apple Hodinky Kapela 44 mm 40 mm Series 5 4 38 mm 42mm Nehrdzavejúcej Duševné Ocele Odkaz Náramok Pre iWatch 3 2 1

Ženy Diamond Popruh Pre Apple Hodinky Kapela 44 mm 40 mm Series 5 4 38 mm 42mm Nehrdzavejúcej Duševné Ocele Odkaz Náramok Pre iWatch 3 2 1

Súvisiace produkty
Produkt bol pridaný do zoznamu porovnávať