Shop podľa Kategórií

Noctua NA-HC2 chromax.čierna/biela Add-on chladič kryt pre NH-U12S série

Novinka

€23.08

NA-HC2 chromax.

Na-HC2 chromax.čierny kryt chladiča je add-on príslušenstvo pre Noctua je zadanie-víťazný NH-U12S, NH-U12S TR4-SP3, NH-U12S SE-AM4 a NH-U12S DX-3647 CPU chladičov. Vyrobený z vysoko-kvalitného hliníka s čiernym práškovým povlakom dokončiť, umožňuje používateľom poskytnúť chladnejšie elegantný stealth vzhľad, ktorý je doma v all-black stavia a ide pekne s mnoho iných populárnych farebná škála. Vďaka ľahké, jednoduché, inštalácia, výmena vyzerá váš NH-U12S chladnejšie trvá len niekoľko minút a nie je ani potrebné, pričom ho CPU. V kombinácii s industrialPPC alebo chromax.black.swap edition NF-F12, ventilátory, na-HC2 chromax.čierne vám dáva možnosť, aby sa váš NH-U12S do all-black počítač, ktorý vyzerá ako veľký, ako to chladí.

*chromax.black edition kryt chladiča *Kompatibilný s Noctua NH-U12S, NH-U12S TR4-SP3, NH-U12S SE-AM4 heatsinks a NH-U12S DX-3647 *Ideálny pre zladenie s Noctua je industrialPPC alebo chromax line fanúšikov a anti-vibračná podložky

poznámka

Kryt sa zvyšuje výška chladiča o 6 mm (od 158, 164mm) a celková šírka do 3 mm (od 125 mm do 128mm). Uistite sa prosím, že váš prípad ponúka dostatok vôle a že kryt neznamená, kontakt s inými zložkami, ako sú PCIe karty!

Štítky: meď chladič, corsair, radiátor pre čip, vx6, Hliníkový chladič, špeciálne počítači, black chladiča, všetko pre samsung galaxy s6 okraj, chladič noctua, noctua chromax ventilátor.

Pôvod CN(Pôvodu)
Chladič Materiál Hliník
Ventilátor Veľkosť ŽIADNE
Certifikácia CE
Hluk ŽIADNE
Názov Značky Noctua
Linky ŽIADNE
Číslo Modelu NA-HC2 chromax.black.swap
Kompatibilné CPU VŠETKY
Aplikácia Počítač Prípade
Ventilátor Život 100000 hod.
Package Áno
Rýchlosť Ventilátora Ovládanie Č ot. / MIN.

Napísať recenziu

Noctua NA-HC2 chromax.čierna/biela Add-on chladič kryt pre NH-U12S série

Noctua NA-HC2 chromax.čierna/biela Add-on chladič kryt pre NH-U12S série

Súvisiace produkty
Produkt bol pridaný do zoznamu porovnávať