Shop podľa Kategórií

750TVL~800TVL 663 662 WDR CCD Effie-V 4141 DSP CCTV Kamery Modul Doska PCB OSD HLC Detekcia Pohybu Široký Dynamický Rozsah

Novinka

€27.49

750TVL~800TVL Sony ICX663 662 WDR CCD Effie-V 4141 DSP CCTV Kamery Modul Doska PCB OSD HLC Detekcia Pohybu Široký Dynamický Rozsah

Upozornenie:

1. Prosím, napíšte PAL alebo NTSC pri zadaní objednávky. NTSC sa používa hlavne v USA, Kanada, Kórea, Japonsko, Izrael, Filipíny, Taiwan, Čína a čiastočné krajiny latinskej Ameriky.

2. 2.1($4.5)/2.8($3.5)/3.6/6/8/12 mm pevné board objektív je voliteľné a predáva sa samostatne. Ak objektív je potrebné, prosím, poradie a nechať správu pre nás prehodnotiť celkovú cenu, alebo nás kontaktujte priamo dostať ponuku pre modul kamery montáž vrátane objektívu/lens držiteľ/skrutky.

3. DIY CCTV kamery časti sa predáva iba pre skúsených profesionálnych užívateľov. Ak nie ste oboznámení s CCTV kamera montáž, nemáme odporúčame vám zadať príkaz, pretože bezpečnostné kamery je veľmi profesionálny a priemyselný produkt.

4. Sme tiež pomocou tohto fotoaparátu modul pre denné fotoaparát výroby v našej spoločnosti. Bol to sa ukázalo byť veľmi dobrý fotoaparát modul počas viacerých rokov výroby a predaja na trhoch v Číne. Testujeme každú modulu fotoaparátu pred zásielky a pack je vo veľmi dobrom stave, aby sa zabránilo doprava poškodenia. Ak budete mať problémy s fotoaparátom modul, pozrite si prosím starostlivo o vaše zariadenia, káble, spoje, napájanie, atď., opýtajte sa profesionálne miestnych ľudí o pomoc, alebo sa obrátiť na nás na podporu.

5. Verziu NTSC (662 CCD) môže byť skladom v súčasnosti. Ak vašej objednávky je naliehavé, prosím, potvrďte s nami o skladovej dostupnosti skôr, než si objednáte. Ďakujeme!

Popis:

1. Tento modul kamery prijme Sony ICX663AK (NTSC: ICX662AK) WDR CCD Sony CXD4141GG Effie-V WDR DSP , čo je pravda, hardvéru, WDR chipset riešenie predstavovať vynikajúci dyanmic range image výkon. To je skvelé, Skvelé pre vnútorné vchodové dohľadu (fotoaparát ukazovacie z krytý vonku), vozidla, evidenčné číslo uznanie, FPV fotoaparát, atď.

2. Čo je WDR (Wide Dynamic Range) funkcia: WDR popisuje atribútu zobrazovacie systému, ktorá môže zaznamenať väčšie scény detaily, z tieni, aby sa zdôrazňuje, ako je normálne. S "široký dynamický rozsah" je relatívny pojem, ktorý môžeme opísať aj schopnosť snímača alebo iné zobrazovacie systému, ako aj obsah súborov obrázkov obsahujúcich tieto údaje. Suma z dynamického rozsahu v obraz, ktorý sa kvalifikuje ako "široký" zmeny v priebehu času, ako nové systémy sú vyvinuté. WDR je žiaduce pre fotografovanie a video-založené systémy vzhľadom na jeho väčšiu voľnosť v manipuláciu s obrázkami. Kamery so širokým dynamickým rozsahom schopnosti sú bežne používané v kamery , video systémy, a niektoré medicínske aplikácie. V dohľadu, WDR je určený pre jasný obraz aj za podsvietenie, kde intenzita osvetlenia sa mení veľa - najmä keď sú veľmi jasné a veľmi tmavé plochy súčasne v fotoaparátu zorné pole . WDR umožňuje zobrazovací systém na správne pre intenzívne zadné svetlo okolitého predmet a tým zvyšuje schopnosť rozlíšiť funkcie a tvary na predmet. WDR kamery sú zvyčajne odporúčané pre situácie, keď svetlo vstupuje na predpoklade, z rôznych uhlov, ako je napríklad multi-window miestnosti. Fotoaparát umiestnený na vnútornej strane miestnosti bude schopný vidieť cez intenzívne slnečné, alebo umelé svetlo prichádza. Ak vnútorné bezpečnostné kamery je nasmerovaný s oknom alebo vchodom dvere, budete vidieť pozadie vyplavila počas dňa. Toto je bežný výskyt v reštauráciách a obchodoch s veľkými oknami.

3. Čo je HLC (Zvýraznenie Náhrady) : Zvýraznite Náhradu potláča silné svetelné zdroje (napr. svetlometov automobilov, baterky, atd.) v tmavých miestach a zabraňuje fotoaparát z toho, že je neviditeľný.

Špecifikácie:

Pick-up Zariadenia

Obrazový Procesor

1/3" Sony ICX663AK Double Scan Super HAD CCD II (pravda, WDR), 960H

Sony Effie-V CXD4141GG DSP (WDR) Rada Veľkosť 38*38mm Pixelov PAL: 1020Hx596V (610K Pixelov)

NTSC: 1020Hx508V (520K Pixelov) Efektívnych Pixelov PAL: 976Hx582V (570K Pixelov)

NTSC: 976Hx494V (480K Pixelov), Systém PAL/NTSC Horizontálne Rozlíšenie 800TVL OSD menu Podporované Minimálne Osvetlenie 0.001 LUX/F1.2 S/N ≥54dB Objektív, Automatické/Manuálne Clona/AGC Auto/Manuálne Nastavenie Obrazu Zrkadlo/Kontrast/Ostrosť WDR (Wide Dynamic Range) 150dB Deň/Noc, Auto/Manual HLC/BLC Off/ HLC (Zvýraznenie Náhrady)/ BLC (Backlight Compensation) návrh Zóny Detekcie On/Off Čínsky Jazyk/English/Japonské/Nemeckom/francúzskom/Rusko/portugalčina/španielsky Vyváženie Bielej ATW/Single Press/Používateľ1/Používateľ2/Color Roll Potlačenie/

Štítky: modul kamery sony, rada pre cctv kamery, 1080p ahd fotoaparát, cctv objektív fotoaparátu 16, gc2053, bt100, fotoaparát surveil, hd kamery pcb dosky, ccd sony, ov modul kamery rady.

Audio Výstup ŽIADNE
Maska Súkromia Áno
osd ovládanie Áno
CCD Sony ICX663/662
Objektívu (mm) N/A
Podporované Operačné Systémy No
DSP Sony Effie-V 4141
Veľkosť snímača 1/3"
Senzor CCD
Skladovanie ŽIADNE
Snímač Značky Sony
BLC Áno
Technológia modul kamery
Horizontálne Rozlíšenie 800tvl
Číslo Modelu SK-663/662-4141
HLC Áno
Názov Značky SankiView
Detekcia Pohybu Áno
Inštalácia Normálna
DIS Áno
WDR Áno
ZAMERANIE Žiadny Objektív
Pripojenie Uzavretý Systém/CCTV Káblové
Rozlíšenie 750~800TVL
Veľkosť 38x38mm

Napísať recenziu

750TVL~800TVL 663 662 WDR CCD Effie-V 4141 DSP CCTV Kamery Modul Doska PCB OSD HLC Detekcia Pohybu Široký Dynamický Rozsah

750TVL~800TVL 663 662 WDR CCD Effie-V 4141 DSP CCTV Kamery Modul Doska PCB OSD HLC Detekcia Pohybu Široký Dynamický Rozsah

Súvisiace produkty
Produkt bol pridaný do zoznamu porovnávať