Shop podľa Kategórií

Gym 2 Dielna Sada Tréning, Oblečenie Pre Ženy, Joga Nastaviť Farbou Fitness Legíny Športové Žena Jogy Nosenie Športová Podprsenka A Nohavice

Novinka

€16.92

Dobrý deň! Vitajte v našom obchode! Kvalita je prvá s najlepšie služby. zákazníci všetky sú naši priatelia. Módny dizajn,100% Zbrusu Nový,vysoká kvalita! Položky: Dve Kus Farbou Jogy Sady Žien Farba: Ako na obrázku ukazujú , tam možno mierne farebný rozdiel ! veľkosti: S,M,L Vyhovuje Štýl: Módne,Slim Funkcia:Priedušnosť ,Quick Dry ,Pohodlie,Potu Vhodné: Šport,Joga, Cvičenie, Beh, Cvičenie, Fitness, Jogging,Každodenné Bežné, Plaviek, Horúci Prameň, Fotografie , Bežné, Roomwear, Outdoor, Turistiku, Fitness, Voľný čas,Tanec A Iný Typ Činnosti.

&Páse je rozšírená, aby sa zmestili na pás, sprísnenie spodnej časti brucha, bez pocitu obmedzenia, a pohyb je pohodlnejšie.

&Multi-farebné voliteľné, jednofarebné jednoduchý a veľkorysý, riadok štruktúru s cieľom zvýšiť úroveň troch-dimenzionální, podlhovasté nohu linky.

&Troch-ihla a šesť-wire procesu je viac textúrou, a tkaniny, je priedušný a ľahko úsek.

Poznámka:

1.Veľkosti sú ilustrovať na konkrétnych meraní a sú z Číny Stojan,pozrite si prosím pred podaním objednávky,PROSÍM VYBERTE si VEĽKOSŤ PODĽA DETALL MEAAUREMENTS,NIE LEN VEĽKOSŤ,Naša veľkosť nemusí rovnaký ako váš štandard. 2.Zákazníkovi bude účtovaná dovozného cla,daní a poplatkov, ktoré nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa znížilo riziko vlastné povinnosti. 3.Excemption doložky: predávajúci nesmie držať zodpovednosť za nedodanie alebo omeškanie pri doručení objednávky prírodné katastrofy,vojny alebo iných príčin vyššej moci.

Záruka:

1.Ak balík nie dorazí,pošleme nové pre vás. 2.Každý jogy nastavenie je 100% nový a v dobrej kvalite. 3.Doprava výrobkov do 3-5 dní. 4.Ak nie ste spokojní s produktom, sa môžete vrátiť.

Spätná väzba:

1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami, úprimne dúfam, že si môžete nechať nás všetkých päť hviezd POZITÍVNU spätnú VÄZBU. 2.Ak nebudete spokojný našich produktov,pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu,garantujeme budeme 100% slove žiadny problém pre vás a aby ste spokojný.

Štítky: oblek jogy, Fit, telocvični súbor, 2 kus ženy cvičenie, 2 kus ženy pearl, šport top, telocvični súbor ženy, boho fitness nastaviť, pilat, crowne nohavice.

Materiál Nylon+Spandex
Vhodný pre športové cvičenia,Joga,Fitness,Beh,POSILŇOVŇA a tak ďalej
Názov Značky fkafit
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
style10 jóga nosenie
Šport Typ Jóga
style1 ženy bezšvíkové camo legíny jogy nastaviť
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov
style9 ženy, fitness legíny
style6 telocvični súbor ženy
oblek pre sezóna Jar,Leto,Jeseň,Zima
Veľkosť S,M,L
style7 jóga oblečenie
Legíny Pre Ženy ženy, fitness legíny
Funkcia Anti-Obaľovanie
Pierko Rýchle suché ,fit ,push up,odvod ,priedušné ,elastické sliming
Pôvod CN(Pôvodu)
style4 ženy bezšvíkové legíny jóga nohavice
jóga nastaviť Jóga Nastaviť Ženy
Pohlavie ŽENY
style5 telocvični oblečenie
style3 Športová Podprsenka +Legíny
style2 Ženy, Fitness Oblek
style8 ženy jogy legíny
Vzor Typ Pevné
Športové oblečenie pre ženy ženy, športové oblečenie

Napísať recenziu

Gym 2 Dielna Sada Tréning, Oblečenie Pre Ženy, Joga Nastaviť Farbou Fitness Legíny Športové Žena Jogy Nosenie Športová Podprsenka A Nohavice

Gym 2 Dielna Sada Tréning, Oblečenie Pre Ženy, Joga Nastaviť Farbou Fitness Legíny Športové Žena Jogy Nosenie Športová Podprsenka A Nohavice

Súvisiace produkty
Produkt bol pridaný do zoznamu porovnávať