Shop podľa Kategórií

2L Kávy Klystír Taška Auta Opakovane Silikónové Vody prečistenie hrubého Čreva Enteroclysm Detoxified Čriev Tašky Vaginálny, Análny Umývanie

Novinka

€4.71

Funkcie

klystír súpravy určené pre Austrálskych a Amerických zdravotné normy, non-jedovaté.Tento prečistenie hrubého čreva klystír taška je vyrobená s zdravotné triede opakovane bez zápachu,BPA a ftalátov zadarmo silikónové a PVC tipy. Nové super silné svorky dizajn a dlhšie hadice. Dlho 6.5 ft hadice, silné svorky a otvorte plniace vrchol, aby pre jednoduché čistenie. Tento očistný klystír a detox kit je ideálny pre cestovanie a môžu byť použité pre vodu a/alebo kávu klystír alebo von zo sprchy. Spolu s 2 kvart silikónové kávy a vody, klystýr taška, dostanete colonic zavlažovanie tryska, rovnako ako mäkké, pružné, tenká tip pre bolesť-zdarma vkladanie.

Špecifikácie

Materiál: Silikón kapacita:2000ml Vlastnosti:Zdravotnícke Polymérnych Materiálov & Prod Typ:Rúry,Drenážne Rúry & Containe Acessories:Klystír Tryska,Spojka A Kanalizácie

Package Voliteľné

Položka jeden Klystír Taška na Príslušenstvo Položka dvoch 1*2 L klystír taška 5* náhradná tryska 1*klystír trubice Položka tri 1*2 L klystír taška 5* náhradná tryska 1* čierna skladovanie taška 1*1.55 m klystír trubice

Funkcia

1.Vyrobené zo silikónového kaučuku, materiál, výrobok je opakovane použiteľný, odolný, pohodlný a bezpečný. 2.2 L/1.6 L veľkú kapacitu, viac dôkladne čistiť konečníka a pošvy, starostlivosť o svoju hygienu a zdravie. 3.Veľký priemer skladacia klystír taška pre jednoduché infúzia klystír. 4.Podporuje gastrointestinálne pohyblivosť a zmierňuje zápchu pre mužov a ženy. 5.Prešiel FDA\CE Certifikát, hygienické a bezpečné.

Klystír taška Použitie

1.Prvý drž pevne prenosová rýchlosť korčuľovanie; 2.Teplá voda alebo organické kávy klystír alebo naleje do vrecka, a visel nad telo (tiež ručné hold), nastaviteľná kladka plyn vypúšťanie rúry v rámci net; 3.Mať análny zapojte konektor trubice hlavu, maľované mazací olej, a pomaly do riti o 7 cm; 4.Jednou rukou palec koliesko sa tlačil dopredu, nastavenie prietoku tak, že prirodzený tok do tela klystír. 5.Po ukončení klystír vedro špiny hodil do análneho kanála. Po dezinfekcii opakovane tašky.

Produkt čistý a uložiť

1. Keď uložíte, taška hore nohami sobbing suchá voda, dať suché miesto. 2. Pred použitie s čistou vodou sa umyť análny klystír spojené dohromady. 3. Po použití, tašky na čistú vodu zatvorte veko a vypnite prepínač hold na klystír taška shake Opláchnite a potom vypusťte vodu, ako sú špinavé je viac opakovať niekoľkokrát.

Package

Položka one:1 x 1.6 L Klystír Taška Nastaviť(bez originál balenia) Položka dva:1 x 2 L Klystír Taška Nastaviť(bez originál balenia) Položka tri:1 x 2 L Klystír Vaku Súbor(s originál balenia) Položka štyri:1 x 1.6 L Klystír Vaku Súbor(s originál balenia)

Funkcie

1.Non-jedovaté silikónového materiálu s mäkký a hladký povrch, veľmi priateľský čreva pre ľahší vstup bez poškodenia citlivých črevách. 2.Jedinečný ťahanie korálky môžu poskytovať sexuálne potešenie v análny alebo stimulovať masáž prostaty, keď čistenie čriev pre začiatočníkov alebo pokročilých používateľov, ženy aj muži sú použiteľné. 3.Pohodlné a rýchle, stačí vyskrutkovať adaptér, pripojenie na sprchové hadice, nastavenie teploty vody a začať klystír práce.

Špecifikácie

Materiál: Silikón Farba: Čierna Obutie: Vhodné pre Sprcha Hlavy(Batérie, Hadice) Veľkosť: Cca. 210*27mm

Poznámka

Prosím, aby niektoré odchýlky vzhľadom na ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred nákupom. Farba skutočné položky môžu mierne líšiť od obrázkov v dôsledku rôznych obrazovkách počítačov a nastavenia displeja. Vďaka za pochopenie!

Package Zahrnuté

1* Silikónové Klystír Sprcha Tryska 1* Adaptér

Štítky: fox diaľkové vibrátor, análny klystír, sexuálnu hračku, zadok rozbaliť, análny, kórea foto taška, veľké vagíny, krém na hemoroidy, colon cleanse, vrt fotoaparát, vintge bageta taška.

Funkcia 3 silikónové klystír taška
Materiál Silikónové
Názov Značky PASTSKY
Funkcia 5 voda klystýr
Funkcia 6 silikónové vagin
Kľúčové slová klystír auta
Funkcia 2 klystír striekačky
Funkcia 8 káva Klystír Taška
Funkcia 7 vagin cleaner
Oblek pre Gynekologické zápaly
Objem 2L
Číslo Modelu Na Intímnu Hygienu
Funkcia 4 klystír pošvy
Množstvo 1 Sada
Položka Druh Na Intímnu Hygienu
Funkcia 1 Análny cleaner
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

2L Kávy Klystír Taška Auta Opakovane Silikónové Vody prečistenie hrubého Čreva Enteroclysm Detoxified Čriev Tašky Vaginálny, Análny Umývanie

2L Kávy Klystír Taška Auta Opakovane Silikónové Vody prečistenie hrubého Čreva Enteroclysm Detoxified Čriev Tašky Vaginálny, Análny Umývanie

Súvisiace produkty
Produkt bol pridaný do zoznamu porovnávať