Shop podľa Kategórií

Mäkké Gumové Profesionálne Herné Podložka pod Myš Počítač Veľké XL Rohože 900*400*2 MM Pre Optické/Trackball PC

Novinka

€9.53

1. Plynulé sledovanie povrchu umožňujú jednoduché použitie myši 2. 3 mm hrúbku, ergonomické znížiť vaše zápästie tlak 3. Protišmyková gumová späť, v blízkosti stôl 4. To sa dá vyhrnúť, aby zbalil do tašky, bolo vhodné nosiť kdekoľvek 5. Motívy vzor na podložku, nie je nuda, ale naozaj oči zdravé grafika na PC pracovníkov. Vzory, vrátane zvierat, farby tkaniny, hry, ovocie, kvety, krajinky 6. Kancelárske a domáce Ergonomické Nápad Pre počítač pracovníkov 7. Väčšinu modelov je možné dať do display box, jednoduchý spôsob, ako pre spotrebiteľa výber 8. Značky môžu byť vpísané na podložku, dobrý nápad na podporu vašej značky spotrebiteľa. 9. Reklamné predmety Nápad Pre Vaše Logo potlačou 10. Vitajte pošlite nám svoj vlastný dizajn , č MIN.

PREČO MUSÍM VEĽKÁ PODLOŽKA POD MYŠ? * Prečo nie? * Nikdy nebudete musieť starať o chod okraji znova! * Veľká plocha je ideálny pre FPS hry ako CS & TF2 * Urobiť 360 stupňov a otáčať bez zdvíhacieho až myši! AKÉ SÚ KLADY UVEDENIE KLÁVESNICE NA MYŠ MAT? * Vyzerá to úžasné. Najmä s mechanické klávesnice. * Zabraňuje pohybu klávesnicu, keď na myši mat. * Vyrovnáva sa na nerovný povrch poskytuje rovný povrch pre vašu klávesnicu. ČO INÉ TO MOUSE MAT ROBIŤ, ABY SOM NEMUSEL MYSLIEŤ? * Robí si zlosť menej. * Veľké, hrubé povrch chráni aj váš stôl povrch proti poškriabaniu/poškodiť! AKO SME LEPŠÍ AKO NAŠA KONKURENCIA? * Naše výrobky sú ŠITÉ OKRAJE, ktoré zabraňuje štiepeniu alebo olupovania povrchu. * Na hrubé gumové dno zabraňuje myši mat od kedy pohybe, ak ho používate. * Stroj Umývateľný & Vodotesné VLASTNOSTI: * Navrhnutý hráčov, skvelé na použitie pre herné/úrad práce * Rozmery: 900*400*2 mm * Hrúbka = 2 mm * Farby = farby dizajn * Podporuje plnej veľkosti klávesnica s viac ako dosť priestoru pre myš * Nízke Trenie: Hladký povrch pre RÝCHLOSŤ a OVLÁDANIE * Anti-slip gumy základňa * Prenosné s handričkou, povrch * Optimalizované pre rôzne myši senzory a cítením * Stroj umývateľný (Odporúča: studenej vody, nízke bubnové, a suchý vzduch. Mydlo/čistiaci prostriedok je OK používať v umývanie) VÝROBCA ZÁRUKA: 1 rok od dátumu zakúpenia.

Štítky: perzský podložku pod myš, xl, 17 palcový notebook stojan, veľká myš trackball, modrá podložka pod myš xl, trackball logitech, loptu trackball, podložka pod myš speed, qck podložku pod myš, xl, klávesnica s trackball, trackball myši myši.

Doprava Zadarmo Áno
Štýl Vyhrievané
Veľkosť 90*40 cm
Package Áno
Výrobu čas 1day
Továreň Áno
Číslo Modelu a-39
Min Č MIN
Produkty Stav Skladom
Dizajn použite svoj vlastný dizajn
Materiál tkanina+guma
Názov Značky AUGMICKY
Vyrobené v Číne Áno
Položka Druh herné podložka pod myš
Waranty 1YEAR

Napísať recenziu

Mäkké Gumové Profesionálne Herné Podložka pod Myš Počítač Veľké XL Rohože 900*400*2 MM Pre Optické/Trackball PC

Mäkké Gumové Profesionálne Herné Podložka pod Myš Počítač Veľké XL Rohože 900*400*2 MM Pre Optické/Trackball PC

Súvisiace produkty
Produkt bol pridaný do zoznamu porovnávať