Shop podľa Kategórií

Retro Ručné Kúpeľňa Nastaviť Kúpeľňa Keramické Príslušenstvo Kefka Držiak Mydla Emulzie Fľaša Ústna Voda Cup Skladovanie

Novinka

€14.38

POZNÁMKA

Keramika sú čisto ručne, sú rímsy, vo výrobe a streľby proces sa nevyhnutne objaví nejaké malé chyby, ako sú malé bubliny, malé porcelánové škvrny, malé čierne škvrny, nerovnomerné zasklenie, atď., sú normálne, kategórie, vezmite prosím na vedomie, prosím, vyberte, rovnako ako sa vám páči!

DROPSHIPPING

Bez akejkoľvek faktúry alebo propagačné materiály zahrnuté spracovanie objednávok do 24 hodín, logistika informácie v priebehu 48 hodín, nie je Tam žiadne minimálne množstvo limit, môže byť zľava pre väčšinu nákupu a logistiky je rýchly.

SPÔSOB PLATBY

1. Aslesy je kupujúci ochrana chráni iba platobných metód na www.amtras.sk ako je uvedené nižšie.

2. Ak máte akékoľvek otázky o platbu, prosím, neváhajte nás kontaktovať. 3. Prosím skontrolujte vašu adresu, pred uskutočnením platby. Ak chcete, aby sa akékoľvek zmeny, prosím, láskavo kontaktujte nás čo najskôr, alebo zašleme tovar na adresu, ktorú ste nechali na objednávku, sú len informatívne.

DOPRAVA

Expresná Doprava DHL Express O 3-10 dní EMS Námornej Asi 3-10 dní Štandardná Doprava www.amtras.sk Štandardná Doprava O 20-45 dní Registrované Air Mail O 40-60 dní

#Budeme posielať položky do 1-4 dní po systém potvrdí kupujúci platby. Sledovacie číslo bude aktualizované na www.amtras.sk, akonáhle vaše položky, sa dodáva. Ak chcete vybrať si express doručenie, Pls kontaktujte nás, ak chcete zmeniť expedičný poplatok.

NÁVRAT&TRFUND

Spätná VÄZBA

1. Ak ste spokojní s Aslesy produktov a služieb, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd. Aslesy cieľom zachovať vysokú úroveň excelentnosti usilovať o 100% spokojnosť zákazníka! 2.Ak nie ste spokojní s transakciou, prosím, KONTAKTUJTE NÁS pred odoslaním vášho hodnotenia. Komunikácia je najúčinnejší spôsob, ako vyriešiť problémy. dajte nám postavený zdravo, pozitívne a prospešné ali spoločenstva spolu!

Štítky: kúpeľňa kabinetu skladovanie, korenie trepačke, ručne vyrobené kovové, auto držiak, kefa držiteľ zub, veľká kefka pohár, ruky mydlom, miliónov kefka, grohe zmiešavač, príslušenstvo kúpeľňa nastaviť.

Číslo Modelu Kúpeľňa Nastaviť Kúpeľňa Keramické Príslušenstvo
Feature15 boite de rangement
Funkcia Skladom
Feature7 banheiro
Feature11 mydlo jedlo
Feature20 Mydlá čerpadla
Pôvod CN(Pôvodu)
Feature13 vaňa príslušenstvo
Feature3 domáce dekorácie príslušenstvo
Feature1 Kúpeľňové Doplnky
Feature8 pre domáce
Feature16 Domáce Náradie
Druh Päť-dielna Sada
Materiál Keramické
Feature17 pohár pre kefy
Feature9 Pre Kúpeľňa
Feature14 banheiro
Feature10 pre zubná pasta
Názov Značky ASLESY
Je To Inteligentné Zariadenie No
Feature2 Držiak Na Zubné Kefky
Feature5 badkamer príslušenstvo
Feature12 salle de bain
Feature19 Abalone Shell
Feature6 zubná kefka sklo
Feature4 vaňa príslušenstvo
Feature18 mydlo prípade

Napísať recenziu

Retro Ručné Kúpeľňa Nastaviť Kúpeľňa Keramické Príslušenstvo Kefka Držiak Mydla Emulzie Fľaša Ústna Voda Cup Skladovanie

Retro Ručné Kúpeľňa Nastaviť Kúpeľňa Keramické Príslušenstvo Kefka Držiak Mydla Emulzie Fľaša Ústna Voda Cup Skladovanie

Súvisiace produkty
Produkt bol pridaný do zoznamu porovnávať