Shop podľa Kategórií

Feldene Gél 0.5% - Účinný pri Liečbe Reumatických Chorôb, Výrony, Zranenia, Bolesti Svalov a Svalové Napätie

Novinka

€8.16

1. Názov lieku

Feldene 0.5% w/w Gél.

2. Kvalitatívne a kvantitatívne zloženie

Každý gram obsahuje 5 mg piroxicam (0.5% w/w).

Excipient so známym účinkom: propylénglykol 200 mg/g

Úplný zoznam pomocných látok, pozri časť 6.1.

3. Lieková forma

Gél pre lokálne aplikácie.

4. Klinické údaje

4.1 Terapeutické indikácie

Feldene Gél je non-steroidal anti-poburujúce agent uvedené na rôzne podmienky, ktoré charakterizuje bolesť a zápal, alebo tuhosť. Je účinný v liečbe osteoartrózy povrchových kĺby ako sú kolená, akútne ochorenia pohybového zranenia, periarthritis, epicondylitis, tendinitis a tenosynovitídu.

4.2 Posology a spôsob podávania

Posology

Dospelí

Č occlusive hnojivá by mali byť zamestnaný. Uplatňujú 1 g Gélu, čo zodpovedá 3 cm, a votrite do postihnutého lokalite tri až štyri krát denne, takže žiadny zvyškový materiál na koži. Terapia by mala byť preskúmaná po 4 týždňoch.

Detskej populácie.

Dávkovanie odporúčania a indikácie pre použitie Feldene Gél u detí nebola stanovená.

Starší ľudia

Žiadne špeciálne opatrenia sú potrebné.

Spôsob podávania

Feldene Gél je iba pre vonkajšie použitie.

4.3 Kontraindikácie

Precitlivenosť na účinnú látku alebo na niektorú z pomocných látok uvedených v časti 6.1.

Existuje potenciál pre cross citlivosť na acylpyrín a iné nesteroidné protizápalové látky (Nsaid). Feldene Gél by nemal byť podávaný pacientom, u ktorých acylpyrín a iné nesteroidné protizápalové činidlá vyvolať príznaky astmy, nosové polypy, angioneurotic edém alebo urtikárie.

4.4 Osobitné upozornenia a preventívne opatrenia pre používanie

Život ohrozujúce kožné reakcie (Stevens-Johnson syndróm (SJS) a toxické pokožky necrolysis (DESAŤ)) boli hlásené s systémové správy piroxicam. Tieto reakcie nie sú spojené s aktuálnymi piroxicam, ale možnosť vyskytujúcich sa s aktuálnymi piroxicam nemožno vylúčiť.

Pacienti by mali byť informovaní o príznaky a symptómy a pozorne sledovať na kožné reakcie. Najvyššie riziko výskytu SJS alebo DESAŤ je v prvom týždni liečby.

Ak príznaky alebo symptómy SJS alebo DESAŤ (napr. postupné kožná vyrážka, často s pľuzgiere alebo slizničných lézií) sú prítomné, piroxicam liečba by mala byť prerušená.

Najlepšie výsledky v riadení SJS a TEN pochádza z včasná diagnóza a okamžité prerušenie nejaké podozrenie drog. Predčasné odstúpenie od zmluvy je spojená s lepšiu prognózu.

V prípade, že pacient má rozvinuté SJS alebo DESAŤ s použitím piroxicam, piroxicam nesmie byť znova začal v tomto pacient kedykoľvek.

Uchovávajte mimo dosahu očí a slizničných povrchov. Nevzťahujú na akékoľvek stránky, ovplyvnené otvorené kožné lézie, dermatoses alebo infekcie.

Nsaid, vrátane piroxicam, môže spôsobiť intersticiálna nephritis, nephrotic syndrome a zlyhanie obličiek. Vyskytli sa aj správy intersticiálnej nephritis, nephrotic syndrome a zlyhanie obličiek s aktuálnymi piroxicam, hoci kauzálneho vzťahu k liečbe s aktuálnymi piroxicam nebola stanovená. Výsledkom je, že možnosť, že tieto udalosti môžu byť spojené s používaním aktuálne piroxicam nemožno vylúčiť.

Tento liek obsahuje propylénglykol a môže spôsobiť podráždenie pokožky. Ak miestne podráždenie vyvíja, použitie Feldene Gél by mal byť ukončené a vhodné terapie, ktoré sa začalo podľa potreby.

4.5 Interakcie s inými liekmi a iné formy interakcií

Nie sú známe.

4.6 Fertilita, gravidita a laktácia

Plodnosť

Na základe mechanizmu účinku, použitie Nsaid, vrátane piroxicam môže spomaliť alebo zabrániť, aby roztržka ovariálnych folikulov, ktoré bolo spojené s reverzibilné neplodnosti u niektorých žien. U žien, ktoré majú problémy školského alebo ktorí prechádzajú vyšetrovanie neplodnosti, odstúpenie od zmluvy z Nsa, vrátane aktuálne piroxicam by mali byť považované za.

Tehotenstvo

Nie sú žiadne štúdie využitie aktuálnych piroxicam u tehotných žien. Štúdie na zvieratách preukázali reprodukčnú toxicitu s systémového formulácií (pozri oddiel 5.3), ale ich význam pre používanie lokálnych prípravkov u tehotných žien nie je známy. Ako preventívne opatrenie je vhodnejšie vyhnúť použitiu aktuálne piroxicam u tehotných žien.

Inhibícia syntézy prostaglandínov môže nepriaznivo ovplyvniť tehotenstvo. Údaje z epidemiologických štúdií naznačujú zvýšené riziko spontánnych potratov po použití syntéza prostaglandínov inhibítory na začiatku tehotenstva. V zvieratá, správa syntéza prostaglandínov inhibítory bolo preukázané, že v dôsledku zvýšenej pred a po implantácii a strát. Preto, použitie Feldene Gél počas tehotenstva sa neodporúča.

Štítky: slnenie, kolagén strane masky, gél skla účinkom, , bioaqua zázrak, deluxe gél účinok, gél účinok sex, bb krém, tváre opaľovací krém, aurora gél účinok, bb krém missha.

Typ Pleti všetky typy pleti
Sunblock No
Veľkosť Full Size
Príprava Krém
Krajina/Región Výroby Spojené Štáty
Druh BB & CC Krémy

Napísať recenziu

Feldene Gél 0.5% - Účinný pri Liečbe Reumatických Chorôb, Výrony, Zranenia, Bolesti Svalov a Svalové Napätie

Feldene Gél 0.5% - Účinný pri Liečbe Reumatických Chorôb, Výrony, Zranenia, Bolesti Svalov a Svalové Napätie

Súvisiace produkty
Produkt bol pridaný do zoznamu porovnávať