Shop podľa Kategórií

NOKOTION 598011-001 vhodný PRE HP MINI 210 NOTEBOOK DOSKE DDR2 plný testované

Novinka

€65.29

Plný Testované:

Sme wi ll si naše doske 100% 3D full testované pred pošlite ho do našich zákazníkov. Ako obrázky nižšie, všetky funkcie budú testovať aj pred odoslaním odberateľov.

Napríklad, klávesnica , usb, konektory a iné mimo konektory , sieťové pripojenie , bezdrôtové , CD-ROM, a tak ďalej.

Všetkých zákazníkov, ktorý majú pochybnosti o test, ktorý môže kontaktujte nás a získajte testovacie obrázky z dosky vo vašej objednávky. Budeme fotiť pre vás. Takže sa nemusíte báť o kvalitu.

Bezpečné Package:

Všetky výrobky sú balené v anti-statické tašky , zabalený v bublina taška, v krabici.

Nebojte sa o medzinárodnú dopravu, budeme package pevný a bezpečne podľa zásielky tak, ako si vybrať.

Platba spôsobmi:

Vybrať si môžete ľubovoľný spôsob, ako nižšie, ktoré chcete zaplatiť objednávku. Stačí nám povedať, ktorý spôsob si, že je veľmi jednoduché pre vás, sme

poviem vám, ako to urobiť platbu.

Zásielky spôsobmi:

Máte právo vybrať si akúkoľvek zásielku spôsob, ako si prajete. Ale to, čo chceme povedať, že prvá je, že rýchlo drahšie , lacnejšie, ale pomalšie, všetko záleží na vás vybrať si, ktorý spôsob, ako loď. Samozrejme, kontaktovať nás môžete poradiť najlepšie zásielky spôsob, ako pre vás. Ako spôsoby, ako nižšie na obrázkoch a iných leteckých post spôsobmi .

Dobrú spätnú väzbu:

Máme veľa päť hviezdičkový spätná väzba od našich zákazníkov v našom internetovom obchode. Všetky tieto závisí na dobrú cenu dobrú kvalitu a dobré služby pred a po objednávok. Tak neváhajte, skúsme veľké medzinárodné podnikanie .

Iné výrobky, ktoré dodávame :

Ponúkame aj predaj notebookov, tabletov, všetky náhradné diely notebooky. Ako napríklad obrazovka , klávesnica, adaptér , pevný disk , ram , cpu , Gpu , IC a tak ďalej.

Čokoľvek budete cítiť ako na objednávku spolu , len dotaz a obráťte sa na nás. Ako všetci vieme, veci zásielky spolu zásielka poplatok môže nákladovo efektívne .

Ďalšie spojenia:

Pretože elektronické výrobky má rôzne modely, ako sú notebooky a ich náhradných dielov. Iný model má rôzne časti, aby sa zmestili na . Takže musíme ďalej kontaktovať, ak máte pochybnosti o tom, či doske, alebo veci, môžete si vybrať, ktoré sa hodia pre váš notebook.

Nájdete vedeli nahradiť náhradné diely pre vás. OK,nie je potrebné nájsť takú osobu, ak ste práve zdatný. Pretože zlý krok v opravovanie môže poškodiť náhradných dielov.

Neváhajte, kontaktujte nás, aj pred alebo po vašej objednávky, budeme robiť všetko, čo môžeme, aby sme vám rýchlu odpoveď .

Štítky: 1155 auta, mini itx základná doska s procesorom, hp mini, adaptér hp mini 210, hp mini doska, intel mini doska, itx základnej dosky, domov mini atx, mini itx základnej dosky, monter hp mini 210.

FSB / HT ŠTANDARD
Pevný Disk Rozhranie SATA
Názov Značky NOKOTION
PROCESOR Typ INTEL
Pamäť kanál Dvojité
Dátum Spustenia 2010
Package Áno
Chipset Výrobca INTEL
Číslo Modelu 210
Pätica Typu Slot 1
Porty VGA
Aplikácia Notebook
Položka Stav používané
Chipset A55
Form Factor ATX
S CPU Áno
Maximálna Kapacita Pamäte Ram 4 GB
Typ Pamäti DDR2

Napísať recenziu

NOKOTION 598011-001 vhodný PRE HP MINI 210 NOTEBOOK DOSKE DDR2 plný testované

NOKOTION 598011-001 vhodný PRE HP MINI 210 NOTEBOOK DOSKE DDR2 plný testované

Súvisiace produkty
Produkt bol pridaný do zoznamu porovnávať