Shop podľa Kategórií

Pani O Osobné Meno Coral Fleece Vážený Deka Na Posteľ Flanelové Hodiť Deka Swaddling Tvorivé Narodeniny Výročie Darček

Novinka

€17.53

Pani O Osobné Meno Coral Fleece Vážený Deka Na Posteľ Flanelové Hodiť Deka Swaddling Tvorivé Narodeniny Výročie Darček

Materiál: mäkké a pohodlné Mikrovlákna Flanelové textílie,veľký výber pre domáce posteľná bielizeň. Popis: ecofriendly digitálne tlačené. je v poriadku, ak vlastné, aby vaše vlastné fotografie a je to ok, ak chcete zmeniť akejkoľvek farby podľa vašej požiadavky. je to dokonalý kreatívny nápad na darček pre rodinu a priateľov na dovolenku,narodeniny,výročie, príležitosť,oba návrhy a jemné textílie lásku tým, že tak veľa ľudí. Package:každý balené do upgrade darčekový balíček. Starostlivosť inštrukcie:ručné, alebo strojové čistenie. prosím, pošlite nám názvami správu, aby po stránke môžete umiestniť objednávky.

veľkosť Sprievodca ako je uvedené nižšie,3 veľkosti k dispozícii

70*100 CM je 30"*40",je dobré veľkosti pre dieťa. 130*150 CM 50"*60",to je najviac populárne dospelých veľkosť používa ako pohovka alebo posteľ deku. 150*200 CM je 60"*79",táto veľká deka je dobré použiť ako posteľ kryt.

nižšie sú uvedené niektoré fotografie ukazujú pekné textílie v detail

nižšie sú farby k dispozícii, ak chcete zmeniť farby

pošlite nám, prosím, farby kód v prípade, že chcete zmeniť farbu

nižšie mock-up vzorov pre váš výber

Platba **www.amtras.sk prijať všetky platobné metódy.je bezpečné platiť na www.amtras.sk.Predajcovia sú len prijímať platby po kupujúci obdrží produktov a potvrdenie dodania. **V prípade nakupovanie rôzne produkty naraz, použite prosím Nákupného Košíka. To robí jednoduché nakupovanie. **Kupujúci je zodpovedný za všetky cla/sadzobníka. Budeme deklarovať objednávky ako "dar" s nižšou hodnotou, za colné odbavenie tak, že kupujúci nemá na zaplatenie cla. Poštovné **Produkty budú zaslané do 3 dní po zaplatení. **Väčšiny produktov, ktoré budú odoslané do Číny post air mail alebo Čína Epacket,to trvať 7 až 15 dní na doručenie do Severnej Ameriky/Europe alebo dlhší čas v iných krajinách.Pre urgentné objednávky Prosím vyberte rýchlejšie kuriérskou službou, ako sú FEDEX,TNT,DHL,UPS a pod.Môžete sledovať zásielky staus na príslušné webové stránky zadaním Čísla zásielky. Reture & Exchange **V prípade dostane chybnú položku, má zákazník do 7 dní od dátumu doručenia na žiadosť o vrátenie alebo výmena za novú. **V prípade dostane nesprávnu položku, To by mal byť vrátený v jej pôvodnom a nevyužité podmienkou & v pôvodnej krabici a balenie. **Neakceptujeme náhrady alebo výmeny na problémy nie sú spôsobené produkty. Prosím, prečítajte si popis výrobku a spolkov, starostlivo pred nakupovanie. Spätná väzba ** Váš názor je pre nás veľmi dôležité, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. V prípade akejkoľvek nespokojnosti počas nakupovať, prosím, dajte nám príležitosť ponúknuť uspokojivé riešenie pred odchodom nás negatívna spätná väzba. Prajeme vám užite si nakupovanie v našom obchode.

Štítky: kundak, personalizované prikrývky rukávy, lacné personalizované prikrývky, rainbow swaddle, obliečky ružová, dieťa zastrihávač chĺpkov, úsek swaddle, detská deka vlastné, vážený deka sz, vážený deka etsy.

Sezóna Zimné
Materiál Mikrovláknovú Textílie
Technics Pletené
Názov Značky Pani O
Súbor Typ No
Číslo Modelu Osobné
Trieda Triedy
Hmotnosť 0.2
Použitie Domov
Tvar Obdĺžnik
Umývanie Štýl Mechanické Umývanie
Veková Skupina Dospelí
Farebnú Stálosť (Stupeň) 4
Funkcia Anti-Obaľovanie
vzor TLAČENÉ
Vzor Typ prekladané
Druh Coral Fleece Textílie
Štýl Moderné

Napísať recenziu

Pani O Osobné Meno Coral Fleece Vážený Deka Na Posteľ Flanelové Hodiť Deka Swaddling Tvorivé Narodeniny Výročie Darček

Pani O Osobné Meno Coral Fleece Vážený Deka Na Posteľ Flanelové Hodiť Deka Swaddling Tvorivé Narodeniny Výročie Darček

Súvisiace produkty
Produkt bol pridaný do zoznamu porovnávať