Shop podľa Kategórií

Bezdrôtová Klávesnica s Touchpadom pre Microsoft/Surface Pro 4, Ultra-Tenký 7 Farieb Podsvietenia Bezdrôtová Klávesnica

Novinka

€30.36

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Podpora Dropshipping a Wholesaling.

100% Originálne a Kvalitné s Zadarmo Po-predaj Záruky.

Príslušného systému: klávesnica veľkosť je špeciálne navrhnutý pre Microsoft Surfac pro. Klávesnica podporuje všetky systémy Windows. Môžete tiež použiť tento klávesnice, ktoré chcete spárovať s inými elektronickými zariadeniami s Bluetooth a systémami Windows, ale venovať pozornosť, ak je použitý v iných zariadeniach. Na netic pracky tento produkt nemôže byť uzavreté, môže byť použité iba pre Microsoft Surfac pro;

Aby Povrchu pro3/povrch Pro4/povrch Pro5/povrch pro6/povrch Pro7 Ako Notebook: klávesnica je fyzicky pripojený na Povrchu pro cez netic ako notebook a pripojenie keď je Bluetooth. Po Bluetooth je pripojené, mechanické klávesy a touchpad jednoducho, aby ste sa ako používanie notebooku. (Táto klávesnica nesedí na Povrchu ísť)

Bluetooth Klávesnica: Mechanické tlačidlá a extra-veľké trackpad, aby povrchu pre viac užitočné so zadaním, navigácia a ovládanie. Štíhly a kompaktný, ale vystupuje ako tradičné, full-size klávesnica;Funkčné Klávesy Médií a touchpad: Užite si ľahko ovládať vaše Surface pro,s touchpadom a médiá horúcich tlačidiel,Klávesnice s 7-farebné podsvietenie nočné svetlo účinok.Poplatok až na 2 hodiny a vychutnať 95 hodín nepretržitého používania.

Použite návod:Zapnite Bluetooth klávesnica závesu a zatlačte prepínač v pravom dolnom rohu z [0FF ON]. V tomto čase, závesu klávesnice začne, a modré svetlo ukazuje vypnutie po 3 sekundách.Potom kliknite na tlačidlo [Odkaz, kľúč] / [pripojte kľúč] vedľa nej, a modré svetlo je na a bluetooth blikne.

Zapnite tablet a nájsť-Nastavenia-Zapnúť bezdrôtové pripojenie a siete, Zapnite technológiu Bluetooth-Vyhľadávanie v blízkosti zariadenia[Vyhľadať Bluetooth meno ochranné puzdro (Bluetooth klávesnice)] a kliknite na tlačidlo Pripojiť.Tablet sn vyzve [Bluetooth párovanie žiadosť (zadajte Bluetooth heslo XXXX na pár "Bluetooth klávesnica")], zadajte číslo zobrazené na sn na Bluetooth klávesnice a stlačte theEnter tlačidlo, pripojenie úspešné!

Špecifikácie produktu

Názov Produktu: Bezdrôtová Klávesnica / Bluetooth Klávesnica

Použiteľné modely: Microsoft surface pro3 / povrch Pro4 / povrch Pro5 / povrch pro6 / povrch Pro7

Bluetooth: American Broadcom riešenie

Funkcie: ABS čokoláda tlačidlo jadro, pomocou PU kože, high-end atmosféru.

Funkčné vlastnosti: Fn v kombinácii multimediálne funkcie

Klávesnica funkcie: 7-farebné podsvietenie nočné svetlo účinok

Príslušného systému: klávesnica veľkosť je špeciálne navrhnutý pre Microsoft surface pro3 / pro4 / pro5 / Pro6 / Pro7. Klávesnica podporuje všetky systémy Windows a môže byť použité v mnohých ohľadoch;

Podpora protokolu: Bluetooth 3.0 / 4.0 / 1.1

Nabíjania rozhranie: pripojenie na zdroj napájania cez USB rozhranie pre napájanie

Lítiová batéria kapacita: 450MAH

Pracovné prostredie: teplota: -10- + 55 stupeň

Čas nabíjania: 2-3 hodiny

Použitie čas: 95 hodín

Pohotovostný režim: 60 dní

Kľúčové života: 500 miliónov krát

Bluetooth účinnosť prevádzková vzdialenosť: 10 metrov

Farba:Čierna

Materiál:PU+ABS

Veľkosť:29.5*22*0.5 CM

Obsah Balenia:

1 * Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, Stlačte klávesnica

1 * USB nabíjací kábel

1 * návod na použitie

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

Štítky: Klávesnica, minix bluetooth klávesnica, zahŕňa microsoft surface pro 7, azerty francúzskej klávesnici, klávesnica mechan, klávesnica bezdrôtová, teclado numerico bezdrôtové, bluetooth klávesnica touchpad, bluetooth touchpad, tlačidlo stlmiť.

Aplikácia Tablet
Druh Bezdrôtové Pripojenie Bluetooth
Klávesnica Štandardná Tablet Keyboard
Jazyk angličtina
Prevádzka Štýl Membrána
Názov Značky yeston
Certifikácia ŽIADNE
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Bezdrôtová Klávesnica s Touchpadom pre Microsoft/Surface Pro 4, Ultra-Tenký 7 Farieb Podsvietenia Bezdrôtová Klávesnica

Bezdrôtová Klávesnica s Touchpadom pre Microsoft/Surface Pro 4, Ultra-Tenký 7 Farieb Podsvietenia Bezdrôtová Klávesnica

Súvisiace produkty
Produkt bol pridaný do zoznamu porovnávať