Shop podľa Kategórií

NY-D02 Dvojitý impulz Bodové zváranie stroj encoder Čas Miestne Modulu Ovládací Panel Dosky nastaviteľný prúd Regulátora

Novinka

€4.69

Transformátor je SIEŤOVÝ 220V pre 9V AC

Prevádzka popis

3.1 Prevádzka panel displeja uvedením lampa

3.2 Zobraziť stav popis

Spoločnou kontrolou regulátor 3 prevádzkového stavu, zváranie príprava, parametrického dotazu, parameter zmeniť

Zváranie príprava : Beh na svetlo Vždy Čas, prúd, interval, čas, aktuálne indikačné svetlo sa

Parametrického dotazu prevádzky označuje svetlá, čas, aktuálne, interval, čas a aktuálnu relatívnu svetla, digitálny trubice je vždy jasný, a hodnota displej je príslušný parameter hodnota.

Parameter zmena Prevádzky indikátor lights out, čas, aktuálne, interval, čas, aktuálne príslušný indikátor svetla, digitálny trubice blikať a na displeji je hodnota príslušného parametra hodnotu zmeniť hodnotu.

3.3: zváranie príprava

Podľa [výber] / Upraviť encoder protismere hodinových ručičiek, Aby beží svetlo jasné, čas, aktuálne, interval, čas a aktuálne uviesť zánik lampa, a zváranie môže byť vykonané v tejto dobe. Hodnota digitálne trubice je aktuálny zvarov hodnotu.

3.4: napätie kalibrácia

Pretože tento ovládač má funkciu net kompenzácia tlaku, je potrebné kalibrovať napätie, keď prvýkrát nainštalovaná, iba jeden môže byť kalibrované. (ako dlho, ako napájací transformátor nie je nahradiť, č kalibrácia je potrebná.)

Kalibrácia prevádzka:

V prevádzkyschopnom stave, svetla, ktoré sú držané na micro motion až do doby, kým prúd a interval sú všetky svieti. V tejto dobe je na trhu napätie sa meria tým, multimeter, napríklad, napätie merané v tom čase je 225V Tak, rotačný encoder robí hodnotu digitálneho trubice displej 225 môžete potom dvakrát kliknite na nebezpečnej spínač a ukončenie kalibrácie.

3.4: zmeny parametrov

Keď dotaz parametre, podľa [výber] / Upraviť encoder otočiť, dotaz, čo naznačuje, svetla, digitálny trubice ukazuje hodnoty parametrov aktuálne zodpovedajúce parametre.

Pre príklad: rotácia [výber] / aby interval, svetlo jasné, hodnota digitálne trubice je časový interval.

3.4: zmeny parametrov

Mať zmeniť interval ako príklad

3.5 : počet nulu

Tento ovládač má funkciu zváranie počítanie. V procese zvárania, každý zváranie, zváranie počítať pridaný automaticky. 1 . Počítanie rozsah 0-999.

Ak chcete vyčistiť, keď beží, dvakrát kliknite do / Zachovanie] Tlačidlo, počet automatické jasné 0.

4: Baby detail obrázok

Štítky: zvárači riadiacej dosky, laserové zváranie, pls logo, bodové zváranie, rotačné kódovací modul, pulz zvárač tig, 3070 nvidia, ir encoder, pinkfloyd, midrive d02.

Pôvod CN(Pôvodu)
farba klasifikácia 100A mieste bez napájania 40A mieste bez napájania supportin
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Typ Výstupu +
Číslo Modelu +

Napísať recenziu

NY-D02 Dvojitý impulz Bodové zváranie stroj encoder Čas Miestne Modulu Ovládací Panel Dosky nastaviteľný prúd Regulátora

NY-D02 Dvojitý impulz Bodové zváranie stroj encoder Čas Miestne Modulu Ovládací Panel Dosky nastaviteľný prúd Regulátora

Súvisiace produkty
Produkt bol pridaný do zoznamu porovnávať