Shop podľa Kategórií

2019 Dámske Vianočný Sob Pyžamo Nastaviť Dospelých WomenSleepwear Odev DARČEK

Novinka

€8.43

Dámske Vianočné Pyžamo Odev Dámy Xmas 2 ks Pyžamá Sleepwear Pjs Nastaviť Vlastnosti Produktu Hlavné Materiál: Polyester Populárne prvok: Vianočné Príležitosti: Denne Štýl: Bežné Dĺžka: Pravidelné Výstrihu: V-krku Rukáv Dĺžka: Plná Sezóna: na Jeseň a v Zime Veľkosť : SL2XL Odev Starostlivosť: Ručné Pranie, Stroj Umývateľný Pokyny o Starostlivosti Umývanie pred nosenie Chladných šetrné pranie v práčke, nie bleach nie bubnové suchý Odlučovač suché Obsah balenia:

1 x Pyžamo Nastaviť O Tejto Iteme cieľom je ukázať vám presné informácie o výrobku 1.Prečítajte si veľkosť odkaz nájsť správnu veľkosť. 2.Tam môže byť mierne farebný rozdiel spôsobiť svetla streľba. 3.Prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie(poznámka 1 cm=0.39 palca) 4.Umyté denim procesu môže spôsobiť malé farebné odchýlky. Vďaka za vaše porozumenie. Tabuľka veľkostí:

1.Prijímame PayPal len.

2.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor PayPal.

3.Platba musí byť doručená najneskôr do 7 pracovných dní od dražby uzávierky.

4.Budeme loď vašej eBay alebo Paypal adresu. Prosím, uistite sa, že váš eBay a Paypal adresa je správny, ako budete platiť.

1.Budeme loď vašej eBay alebo Paypal adresu. Prosím, uistite sa, že váš eBay a Paypal adresa je správny, ako budete platiť.

2.Tovar bude odoslaný v rámci 1-3 pracovný deň, keď sme prijali platbu.

3.Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov;

4.Medzinárodné kupujúci vezmite prosím na vedomie:

a.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sa kupujúci zodpovednosť. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa znížilo riziko vlastné povinnosti.

b.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou.

Štítky: bunny pajama ženy, bavlna sleepwear, pajama váš telefón, sleepwear žena, váš telefón sleepwear, nylon spánku tričko, spodná bielizeň a sleepwear pre ženy, dámske hodvábne saténové pyžamo pyžamá nastaviť dlhý rukáv, sleepwear ženy, trikot pajama.

Vzor Typ Tlač
Nemravný Obrázok No
Golier Okolo Krku
Materiálové Zloženie c
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Sezóna jar
Názov Značky Thefound
Dĺžka Full Length
Materiál Polyester
So Sexuálnym Podtextom No

Napísať recenziu

2019 Dámske Vianočný Sob Pyžamo Nastaviť Dospelých WomenSleepwear Odev DARČEK

2019 Dámske Vianočný Sob Pyžamo Nastaviť Dospelých WomenSleepwear Odev DARČEK

Súvisiace produkty
Produkt bol pridaný do zoznamu porovnávať