Shop podľa Kategórií

AUTOYOUTH 9PCS Celý Set Univerzálne autosedačky Kryt 4 Voliteľné Farby Auta Kryt Sedadla

Novinka

€23.07

Vlastnosti produktu Jednoduchá Inštalácia & Univerzálne Uchytenie - Odnímateľné opierky hlavy Chráni pred Škvrny, Špinu, zvieracie Chlpy, a Nosenie & Trhať Pridáva Pohodlie a Štýl, aby každé Vozidlo,

Full Auto prestieranie Nastaviť Balenie Zahŕňa: 5 x Samostatné opierky hlavy Pokrýva 2 x Predné Vedro prestieranie 1 x Zadná Lavica prestieranie 1 x Zadné Operadlo Sedadla Zahŕňa 1 x Taška Háčik Príslušenstvo

Značka Príbeh

AUTOYOUTH značka bola založená v roku 2004, s mnoho rokov výrobných skúseností, zamerať sa na vývoj a výrobu sedadiel auta kryty a príslušenstvo.

O Dodávky

Po úhrade , www.amtras.sk trvá približne 12-48hs na potvrdenie fondu kanál bezpečné. Po schválení parcela bude dodávaný v 48hours. Loď www.amtras.sk Štandardná Doprava z Číny. Pozemok sa dostali na vašej krajiny, podrobnosti sledovania je možné skontrolovať na miestnej pošty a internetovej stránke. Loď IML z Ruska. Sledovanie: https://www.17track.net/en.

Návrat & Vrátenie Peňazí

Nie je dôvod, ak sa chcete vrátiť tovar do 15 dní. Len pozemok bez osobných chyba použitie alebo poškodenia, ktoré nemajú vplyv na druhej predaj pozemok. Prepravné náklady, je medveď kupujúcim. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky,konkrétny dôvod pre návrat,a vaše číslo objednávky.

O Spätnú Väzbu

Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš businesss rozvoja,sme sincerel vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu (Päť Hviezdičiek) pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: auto prestieranie nastaviť univerzálny riadiaci, autoyouth auto kryt sedadla, AUTOYOUTH, jeden prestieranie, držiak do vozidla telefón, auto kryt sedadla nastavte ženy, auto kryt, 06A, vankúš auto kawaii, auto kryt sedadla vesmíru.

Položka Dĺžka 46.46inch
miesto pôvodu Vyrobené v Číne
Špeciálne Funkcie Pomáha Chrániť Pekný Sídlo alebo Zamaskovať Stará Jeden
farba Šedá, modrá, červená, béžová
Položka Šírka 22.05inch
Platné Sezóny Štyri Ročné Obdobia
Auto, aby Navrhnutý Na Nosenie Väčšina Áut
Položka Hmotnosť 0.95kg
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Full Auto Kryt Sedadla Nastavte
Pena Hrúbky 3 mm
Mfg Poradové Číslo Móda Auto Kryt Sedadla
Položka Výška 46.46inch
Interiérové Doplnky Prestieranie
Položka Druh Prestieranie & Podporuje
Názov Značky AUTOYOUTH
Nastaviť Kus 9
Umiestnenie na Vozidle Dopredu, Dozadu, Vľavo, Vpravo
Druh Materiálu 100% prémie polyesteru

Napísať recenziu

AUTOYOUTH 9PCS Celý Set Univerzálne autosedačky Kryt 4 Voliteľné Farby Auta Kryt Sedadla

AUTOYOUTH 9PCS Celý Set Univerzálne autosedačky Kryt 4 Voliteľné Farby Auta Kryt Sedadla

Súvisiace produkty
Produkt bol pridaný do zoznamu porovnávať